LAGASH GENK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lagash Genk. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:45 Lekker maar wel zwaar op de maag door de vele gefrituurde dingen.
19 mei 2024 om 20:59 Meeste dingen waren lekker maar sommige dingen ben je kwa smaak niet gewoon maar de meeste dingen waren wel erg lekker maar prijs wel prijzig mijn mening
16 mei 2024 om 21:03 Besteld om 18u geleverd om 20u30. Sorry maar 2,5u is écht te lang. Dan mag het nog lekker zijn. De meeste dingen waren nog net lauw. Veel goeds van gehoord maar een no go om te bestellen…
13 mei 2024 om 23:56 lekker maar duurde lang!
12 mei 2024 om 22:09 Al meerdere keren besteld, altijd top. Maar deze keer helaas een heel andere samenstelling van de schotel die minder lekker was.
8 mei 2024 om 15:11 Zo jammer dat ik deze reactie nogmaals moet maken! We hebben altijd heel graag cigkofte gegeten bij Lagash. Helaas was de cigkofte voor de 2de keer zeer droog en met weinig smaak geleverd. De kumpir was lekker maar koud...
6 mei 2024 om 14:09 Een uur te laat geleverd!
5 mei 2024 om 19:25 De kumpir was koud en daardoor niet lekker. De cigkofte was niet zoals we gewoon zijn maar heel droog en smaakloos, de sla bij de cigkofte was zichtbaar bedorven. Jammer ben ik dit keer helemaal niet tevreden.
28 apr 2024 om 14:12 Super lekker kinderen zijn er gek van ! Zeker een aanrader … goed op tijd bezorg vriendelijke personeel
15 apr 2024 om 20:13 Altijd heel lekker! Het heeft ons gesmaakt!
8 apr 2024 om 22:41 meer dan 90 min wachten nooit meer !!!! altijd een excuse
7 apr 2024 om 22:08 Topservice en heel lekker eten!!